Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Παρ'όλα αυτά, αν η ερώτησή σας δεν υπάρχει εδώ ή αν δεν καλυφθείτε από την απάντηση που δίνουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.


Το κάθε project ξεκινάει με μία προκαταβολή 35%-40%, αναλόγως τελικού ποσού. Μόλις τίθεται σε λειτουργία γίνεται πληρωμή ενός 40% ακόμα και το τελικό 20%-25% γίνεται εντός ενός μήνα από τη ημερομηνία πρώτης λειτουργίας.

Δυστυχώς το κόστος της φιλοξενίας δεν μπορεί να επιστραφεί.

Ολες μας τις ιστοσελίδες τις χτίζουμε με τις δημοφιλείς πλατφόρμες Wordpress και Drupal, αναλόγως τις ανάγκες. Παρ'όλα αυτά μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη δεν μπορούν να καλύψουν οι δύο προηγούμενες πλατφόρμες με το Django, το οποίο επίσης χρησιμοποιούμε.

Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Καθοδηγούμε, συμβουλεύουμε, εκτελούμε μα πάνω απ'όλα συνεργαζόμαστε και κατά τη διάρκεια κατασκευής και κατά τη διάρκεια που "τρέχει" η ιστοσελίδα.

Το κόστος μίας ιστοσελίδας μπορεί να ποικίλλει, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ακριβώς ποικίλλει το κόστος κατασκευής ενός σπιτιού ή η τιμή ενός αυτοκινήτου. Ωστόσο μία ιστοσελίδα μπορεί να ξεκινήσει από 350-400 Ευρώ και να κινηθεί ανοδικά, αναλόγως τις μοναδικές σου ανάγκες

Οχι. Εχουμε σαν αρχή μας να υποστηρίζουμε σελίδες αποκλειστικά φτιαγμένες από εμάς. Παρ'όλα αυτά μπορούμε να συζητήσουμε ενδεχόμενη τεχνική υποστήριξη για όσο διάστημα χρειαστεί μια ενδεχόμενη μετάβαση της ιστοσελίδας σας σε νέα ιστοσελίδα κατασκευασμένη από εμάς.

Ολες οι ιστοσελίδες που έχει κατασκευάσει η PBit φιλοξενούνται σε δικό της server. Ο server μας εδρεύει στη Γερμανία και παρακολουθείται στενά από έμπειρους συνεργάτες 24/7/365 και έχει Uptime 99,999%.